Nieuws

  • SLKKRS Food Festival 28 maart 2017 - 24 april was het zo ver, de allereerste editie van het SLKKRS Food Festival. Ruim 400 bezoekers zijn er geweest, welke hebben genoten van heerlijke gerechtjes en mooie bijpassende wijnen of bieren. Op naar een volgende editie! Als je goed kijkt, zie je Kees (vd sambal) ook op een van Lees meer...
  • In het Noordhollands dagblad 28 maart 2017 - Een mooi artikel in het Noordhollands Dagblad: Volgens Veerman, overdag directeur van restaurant d'Vijff Vlieghen in Amsterdam en ’s avonds bourgondiër in hart en nieren, moeten gerechten vooral lekker smaken. Al is het verhaal erachter zo mogelijk nog belangrijker. Zo heeft hij kaas van boer Ted, sambal van koksmaat Kees Lees meer...
  • Mattmo maakt huisstijl 28 maart 2017 - Zoals Kees een ontdekker is, zijn ze bij Mattmo ook ontdekkers. Ze hebben de gehele huisstijl en brand gemaakt voor De Vergulde Tong. Ze zeggen hierover: In dit paruplu-merk hangen meerdere producten van verschillende producenten die allen een eigen karakter hebben maar wel als één familie te herkennen zijn. De Lees meer...